wie ben ik

Jan Wassenaar in het kort

Een door de wol geverfde veelzijdige IT’er met een sterke organisatiesensitiviteit en klant- en servicegerichte instelling. Ruim 30 jaar begeef ik me op dit prachtige vakgebied.
Van informatie-analist, ontwikkelaar tot tester, testmanager en projectmanager: ik heb alle facetten van het ICT-vak doorleefd. Ik ben heel goed in staat om vanuit de wensen van stakeholders iets te creëren waar een project mee verder kan: bijvoorbeeld een analyse, applicatieplan of review. Dit maakt me enthousiast, vind ik leuk en het geeft me voldoening.

Mijn ambitie -> Machine Learning is de toekomst!

Machine Learning is slim, snel en verrassend. Daar houd ik van: een ingrijpende en interessante nieuwe ontwikkeling zowel voor business als IT. Het technische aspect van Machine Learning vind ik fascinerend, software die je laat leren van de aangeboden data, en op basis hiervan voorspellingen doet. En dan op zo’n manier dat dit tot inzichten leidt waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Er komen steeds meer gegevens beschikbaar in onze ‘data driven’ wereld. Daar kun je als bedrijf nuttige dingen uithalen. Ik vind het interessant om te kijken hoe je de verkregen inzichten kunt toepassen in de business.

Ik zoek een innovatieve organisatie, die graag zelflerende algoritmes op z’n data wil loslaten.
Om vanuit mijn rol als Machine Learning Engineer/Data Scientist samen te ontdekken wat het bedrijf hier anno 2021 aan kan hebben. Ik werk graag in een team om elkaar uit te dagen het beste resultaat te behalen. Ook het reviewen en verbeteren van bestaande Machine Learning-toepassingen pak ik met plezier op. Samen de kracht van Machine Learning ontdekken, daar gaat het mij om!

Jan Wassenaar

Ik ben een ondernemend type, en heb hiervoor het bedrijf Goudvink Diensten opgericht.

Neem contact met me op om met elkaar van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van Machine Learning.