wie ben ik

Jan Wassenaar in het kort
Een door de wol geverfde veelzijdige IT’er met een sterke organisatiesensitiviteit en klant- en servicegerichte instelling.
Ruim 30 jaar begeef ik me op dit prachtige vakgebied.
Van informatie-analist, ontwikkelaar tot tester, testmanager en projectmanager: ik heb alle facetten van het ICT-vak doorleefd. Ik ben heel goed in staat om vanuit de wensen van stakeholders iets te creëren waar een project mee verder kan: bijvoorbeeld een analyse, applicatieplan of review. Dit maakt me enthousiast, vind ik leuk en het geeft me voldoening.

Data-analyse
De laatste jaren focus ik me steeds meer op data-analyse. Dat wil zeggen het uitzoeken wat er voor informatie uit een berg data te halen valt.
Heel boeiend. En leuk om hierbij gebruik te maken van actuele technieken, zoals Machine Learning.
Machine Learning is slim, snel en verrassend. Daar houd ik van: een ingrijpende en interessante nieuwe ontwikkeling zowel voor business als IT.
Het technische aspect van Machine Learning vind ik fascinerend, software die je laat leren van de aangeboden data, en op basis hiervan voorspellingen doet.
En dan op zo’n manier dat dit tot inzichten leidt waar je daadwerkelijk wat aan hebt.
Er komen steeds meer gegevens beschikbaar in onze ‘data driven’ wereld. Daar kun je als bedrijf nuttige dingen uithalen. Ik vind het interessant om te kijken hoe je de verkregen inzichten kunt toepassen in de business.

Samen ontdekken
Maar ik kan het niet alleen: de opdrachtgever kan het beste beoordelen welke informatie kan helpen bij de missie en de bedrijfsvoering van diens onderneming.
Daarom is data-analyse altijd een samenwerking.
Waarbij ik de analyses uitvoer, de algoritmes uitzoek en de resultaten presenteer.
Niets leuker dan in een team te werken om elkaar uit te dagen het beste resultaat te behalen.
Samen de kracht van Data-analyse en Machine Learning ontdekken, daar gaat het mij om!

Jan Wassenaar

Ik ben een ondernemend type, en heb hiervoor het bedrijf Goudvink Diensten opgericht.

Neem contact met me op wanneer je wilt onderzoeken hoe meer informatie uit de data van jouw onderneming te halen.