wie is jan wassenaar

30 jaar ervaring
Wie is jan wassenaar?
Een door de wol geverfde veelzijdige IT’er met een sterke organisatie-sensitiviteit en klant- en servicegerichte instelling. Ruim 30 jaar begeef ik me op dit prachtige vakgebied.
Van informatie-analist, developer tot tester, testmanager en projectmanager: ik heb alle facetten van het ICT-vak doorleefd.

creëren
Ik ben goed in staat om vanuit de wensen van stakeholders iets te creëren waar een project mee verder kan: een analyse, een dashboard, een applicatieplan of review. Dit maakt me enthousiast, vind ik leuk en het geeft me voldoening. Toegevoegde waarde bieden aan een project. Niets leuker dan in een team te werken om elkaar uit te dagen het beste resultaat te behalen.

analyse en data
Terugkerende thema’s in mijn loopbaan zijn analyse en data (gegevens).

– analyse om hiermee een eerste opzet te maken voor een business-oplossing. Of om een complex productieprobleem uit de wereld te helpen. Of om een goede testset op te bouwen.

– data als een manier om de gegevens voor de onderneming te structureren. Maar wel op een slimme manier, rekening houdend met de business-vereisten en de gebruikte database-technologie.
Zorgen dat de basisgegevens van de onderneming correct zijn. Dit betaalt zich terug.

data-analyse
Boeiend om na te gaan welke inzichten je uit de data van een onderneming kunt halen.
En leuk om hierbij gebruik te maken van actuele technieken, zoals Machine Learning.
Razend interessant wat software met neurale netwerken voor elkaar kan krijgen.
Machine Learning is de toekomst!

En als je wilt weten hoe jan wassenaar er uit ziet:

Jan Wassenaar